Kahaltajan

beaglet

pentuesuunnitelmia vuodelle 2015.....

Kahaltajan beaglepentueet ovat aina perusteltuja ja palvelevat kasvatustyuötäni tulevaisuudessa. Tavoitteenani on kasvattaa kokonaisvaltaisesti terveitä ja rakenteellisesti erinomaisia ajavia beagleja. Ulkomuoto ja käyttöominaisuudet on mahduttava samaan pakettiin rotumääritelmän mukaisesti. Kahaltajan beagle soveltuu myös agilityyn, tokoon ja rallytokoon sekä mejälle tai ihan vaan lenkkikaveriksi ja kainaloon.

Kahaltajan pennut kasvavat perheen keskellä tottuen lasten seuraan. Pennut pääsevät myös tutustumaan perheemme toisiin koiriin ja niitä totutetaan autoiluun. Pennut luovutetaan aikaisintaan 7-8 -viikkoisina, rekisteröityinä ja sirutettuina, madotettuina ja eläinlääkärin tarkastamina pentupakkauksen kera vastuuntuntoisiin, yhteistyökykyisiin, harrastaviin ja rakastaviin loppuelämän koteihin.  Lisäksi mukaan tulee kirjalliset hoito-ohjeet ja pentukurssimateriaali (perustottelevaisuuden alkeita) sekä kasvattajan tuki. 

Kahaltajan kaikki pentueet nimetään musiikillisen teeman mukaan

Jos pidät luonnossa liikkumisesta ja harrastamisesta koiran kanssa...jos ymmärrät, että beagle on ennenkaikkea perhekoira, joka rakastaa seuraa ja yhdessä tekemistä...ja jos vielä tunnet, että sydämessäsi on suloisen luppakorvan kokoinen tyhjä tila, niin soittele tai lähetä sähköpostia:

piaatri(at)gmail.com   puh: 045-8759635 (+358458759635) Kahaltajan PMMP -pentue alkukeväällä 2015

 

i: Kakao de el Imperio Canino "Arska" & Danyer de el Imperio Canino "Zorro" (kaksoisastutus)

isät löytyvät täältä

emä: Kahaltajan Lazzarella "Selma"

Selman kuvat (c)Sanna Simelius-Keskikorpela, Kiitos!

PMMP -pentuja odotellaan kevään korvalla. Vanhemmat ovat reippaita, avoimia ja sosiaalisia beagleja. Sellaisia, kuin beaglen kuuluukin olla: voit mennä näiden kanssa ihan mihin vaan. Selma on käynyt harvakseltaan metsällä, molemmat isät myös. Isälinjasta metsästyksellinen jalostusnäyttö on ollut vakuuttavaa Selma on myös kahden Kahaltajan pentueen (Tiktak, Nylon Beat) emä. Molemmat pentueet ovat onnistuneet erinomaisesti niin luonteen, rakenteen, terveyden ja metsästysominaisuuksien osalta.

Sukutaulussa yhdistyvät erinomaiset suomalaiset ja kansainväliset linjat. 

Tulevalta pentueelta odotan paljon. Vanhempien rakenteet ja luonteet ovat erinomaiset. Selma on erittäin itsevarma narttu, se on suvereeni lauman kuningatar. Selman luonteesta kertoo paljon se, että kun laumassa valta vaihtui emältä (Peikonpojan Energia-Bommi) tyttärelle, se sujui sulassa sovussa ilman kyräilyjä tai tappeluita. Selma käyttää valtaansa oikeudenmukaisesti ja pääsääntöisesti jo pelkkä katse riittää palauttamaan laumaan järjestyksen. Varsinkin nuorien koirien ja pentujen esikuvana ja koiramaailman sääntöjen opettajana Selma on ehdoton ykkönen. Toivon tuon itsevarmuuden ja järkevyyden periytyvän myös jälkeläisille tässäkin pentueessa.

Kahaltajan Apulanta -pentue keväällä 2015

SUKUTAULU

i: Monsbay Pack Orpheus de Santiano "Osmo"

 

e: Peikonpojan Järjetön-Rakkaus "Hilu"

 

Tämä kaksivärinen pentue pitää sisällään kaikki kolme tuontiurostani: Kakao de el Imperio Canino on Hilun isä, Danyer de el Imperio Canino sen emän isä. Ja isänä pentueessa uusin tuontiuroksemme Osmo. Teen läheistä yhteistyötä molempien kasvattajien kanssa, joten näiden koirien taustat ovat minulla lähes yhtä hyvin tiedossani, kuin omien kasvattieni taustat. Hilun takaa tulevat myös Peikonpojan käyttämät vanhat ja hyvät suomalaiset linjat, jotka löytyvät myös omasta narttulinjastani. Sukutaulu on siis vaikuttava! Siksi päädyinkin liisaamaan juuri tätä kaunista ja ihanaluonteista kaksiväristä narttua. Kiitos Susanna!

Luonteeltaan Hilu on iloinen, tasainen ja harkitseva, Osmo puolestaan vilkas ja vauhdikas... toivotaan, että tulevat pennut ovat jotain tältä väliltä. Kumpikin vanhemmista on sosiaalinen ja avoin, helposti missä tahansa toimeentuleva beagle. Toivon, että vanhempien iloisuus ja sosiaalisuus näkyvät myös jälkeläisissä.

Hilu on käynyt jonkun verran jänismetsällä ja tulee edelleenkin käymään, Osmoa emme vielä ole metsällä käyttäneet. Toiveissa olisi päästä myös Osmon kanssa jänismetsälle, jos peto- ja jäätilanne sen suinkin sallii.