Kahaltajan

beaglet

Frederik -pentue 9.5.2014

i: Kahaltajan Me Enamora

e: Kahaltajan Unelmani

Frederik -pentue on minulle henkilökohtaisesti erittäin lähellä sydäntä kahdesta syystä. Pentueen isä, KAKE, on suuri koirapersoona ja sen henkinen kapasiteetti koiraksi on yli järjen menevää. Emä, Pulu, on myös varsin älykäs ja nerokas beagle, joka ruuan takia pystyy huimiin suorituksiin. Pennuista toivon itsenäisiä ja ennakkoluulottomia beagleja. Ulkomuodon suhteen toiveeni ovat korkealla, samoin metsästysominaisuuksien. Pahoin pelkään, että elämänsä parin ensimmäisen vuoden aikana nämä vintiöt koettelevat omistajiensa kärsivällisyyttä. Kiitos ja anteeksi, teidät on tarkkaan valittu, joten uskon, että suoriudutte vaativasta urakasta ehkä muutama hius harmaantuneena, huumorintaju kasvaneena ja pinna pidenneenä.

urokset:

Kahaltajan Kunkku

Kahaltajan Rasputin

Kahaltajan Tsingis Khan

Kahaltajan Äijäenergiaa

nartut:

Kahaltajan Hafanana

Kahaltajan Tosi Nainen

Leevi and the Leavings -pentue 31.8.2013  

i: Peikonpojan Gehä-Kettu

e: Kahaltajan Tähdenlento

kuvia1    kuvia2 

Leevi and the Leavings -pennuista odotetaan vahvoja pentuja niin luonteiltaan kuin rakenteiltaankin. Emän takaa tulevat erinomaiset suomalaiset ajavat linjat, isä on upean tuontikoiramme (Danyer de el Imperio Canino) jälkeläinen, joten pentujen sukutaulu on erittäin lupaava. Isän isä on jättänyt hyvin ajavia jälkeläisiä jokaiseen pentueeseensa, samoin emän emä. Pentueessa linjautuu upeaa ulkomuotoa ja luonnetta periyttäneet Elmo the Merry Beaglers  ja suomalainen Allu.

urokset:

Kahaltajan Erämaan Salaisuus

Kahaltajan Muotitietoinen

Kahaltajan Rin Tin Tin

Kahaltajan Syntisen Kaunis Mies

nartut:

Kahaltajan Elisenda

Kahaltajan Kyllikki

Kahaltajan Mieletön Melinda

Kahaltajan Raparperitaivas

Kahaltajan Sopivasti Lihava 

 

Nylon Beat -pentue 18.6.2013 

 

i: Kakao de el Imperio Canino

e: Kahaltajan Lazzarella 

kuvia1  kuvia2 

 Nylon Beat -pennuista odotetaan menestyjiä niin kehissä kuin metsälläkin. Molemmat vanhemmat ovat valloittavia persoonia, joiden kanssa elämä on helppoa ja mutkatonta. Niiden sukulinjat ovat terveitä. Emä on oma kasvattini ja isä ulkomaantuontini.

uros:

 Kahaltajan Prinssi

nartut: 

 Kahaltajan Kevytlinja

 Kahaltajan Lä-Lä-Lä

 Kahaltajan Nopee

 Kahaltajan Nylonkuu

 Kahaltajan Pieni Taivas

 Kahaltajan Satasen Laina

 Kahaltajan Syytön

 Kahaltajan Teflon Love

 

Juice-pentue 4.6.2012  


 
 
Juice-pennuilta odotan upeita jänisajoja, erinomaista rakennetta ja loistavaa luonnetta. Molemmat vanhemmista ovat luonteiltaan erittäin sosiaalisia ja avoimia, huumorintajuisia ja varsin hauskoja beagleja. Pentueen isä on aktiivisessa metsästyskäytössä ja emän jälkeläiset ovat osoittautuneet oikein hyviksi jänisajureiksi, joten uskon näiden Juice-pentujenkin näyttävän vielä kyntensä pupumetsällä.  Isän ominaisuuksista lisätietoa kasvattajalta kennel Fairhillista.
 
 urokset:
 
 
 
 
 
nartut:
 
 
 
 
 
 

Tiktak-pentue 16.5.2012 

 

kuva (c)Tanja Romo 

i: Skilos Mas Morning Coffee

e: Kahaltajan Lazzarella 

 Kuvia

 Tiktak -pentueella hain vahvaa luustoa ja tervettä rakennetta sekä iloista ja sosiaalista, mutta myös vahvaa ja määrätietoista luonnetta. Toiveet näyttäisivät toteutuneen ihan jokaisen kuuden pennun kohdalla. Molemmat vanhemmat ovat perheen keskellä viihtyviä ja iloisia hännänheiluttajia. Pentueen isä Elvis sekä emä Selma ovat ulkomuodollisesti erinomaisia ja näyttelyissä korkeasti palkittuja, molemmat ovat myös osoittaneet hyviä otteita jänismetsällä. 

 

urokset:

KAHALTAJAN HEILUTAAN  

KAHALTAJAN KAIKKI HYVIN 

KAHALTAJAN LENTOON  

KAHALTAJAN SYDÄN LYÖ 

nartut:

KAHALTAJAN SATUPRINSESSA  

KAHALTAJAN TÄYDELLINEN 

Juanes-pentue 31.1.2012

 

 i: Hessin Uniikki

e: Girasol de el Imperio Canino 

 kuvia 

Näiltä kaksivärisiltä pojilta odotan paljon...kaikessa!
Girasol on melko pienikokoinen tuontinarttuni ja se on varsin tiukasti linjattu erinomaiseen sukulinjaan. Siksi hainkin sille Suomesta vähintään yhtä hyvällä sukutaululla olevaa, mutta erilinjaista urosta. Niinpä pitkän harkinnan jälkeen päädyin Hessin Uniikkiin, Tumppiin, jonka olen nähnytkin useampaan kertaan. Se on vahvarakenteinen ja hienoluonteinen uros, joka täydentää narttuani juuri haluamallani tavalla.
 
urokset:
 
 
 
 
 

Agents-pentue 22.1.2012

kuva (c)Jari Savijärvi 

i: Danyer de el Imperio Canino

e: Kahaltajan Unelmani 

 kuvia

Agents-pennuista toivotaan ja odotetaan terverakenteisia, vahvoja, kauniita ja persoonallisia pikkupiikeleitä. Molemmat vanhemmat ovat omia koiriani ja viihtyvät harrastuksissa: jänismetsällä, agilityssa ja tokossa. Kummankin luonne erinomainen ja vähintäänkin persoonallinen... tylsää päivää näiden pentujen kanssa ei taatusti tule.

urokset:

Kahaltajan Ajomies  

Kahaltajan Uhkapeluri  

nartut:

Kahaltajan Eeva  

 Kahaltajan Hämärän Prinsessa 

Kahaltajan Sinä Vain

 

 

Carola-pentue 26.5.2011 


i: Danyer de el Imperio Canino

e: Peikonpojan Energia-Bommi

 kuvia

Carola-pennuilta odotan varsin menestyksekästä uraa niin jänisjahdissa kuin näyttelykehissäkin. Tavoitteena oli vahva ja upea ulkomuoto ja jokainen pentu vaikutti erittäin lupaavalta. Martan jälkeläiset aikaisemmista pentueista ovat olleet varsin vakuuttavia metsällä... USKON, että myös nämä Carola-pennut antavat pupuille kyytiä.

Luonteeseen hain niitä mielestäni tärkeimpiä, sosiaalisuutta, sopivasti pehmeyttä, hyvää itsetuntoa ja rohkeutta. 

urokset:

Kahaltajan Kaipuu  

Kahaltajan Lalala  

Kahaltajan Maailmain 

 Kahaltajan Miesten Mie 

nartut:

Kahaltajan Maria Maria   

Rauli "Badding" Somerjoki-pentue 28.10.2010 

 

kuva (c)Lea Närhi 

i: Remu 

e: Peikonpojan Erin-Omainen  

kuvia

  Tältä yhdistelmältä toivotaan ajo-ominaisuuksia ja upeaa rakennetta unohtamatta terveyttä ja mukavaa luonnetta. Nuori Remu-uros on hyvistä linjoista oleva erittäin miellyttäväluonteinen ja terve koira, joka toimii myös metsällä. Remun sukulinja on varsin vakuuttava, niin metsästysominaisuuksien kuin terveydenkin osalta. Iso kiitos Varkauteen Villelle siitä, että sain Remun tämän pentueen isäksi ja siitä, että olet myös pentujen omistajien tukena ja apuna metsästysharrastuksessa!  

urokset:

Kahaltajan Badding 

Kahaltajan Bensaa Suonissa

 Kahaltajan Eikö Juu 

nartut:

Kahaltajan Ikkunaprinsessa 

Kahaltajan Ilta-Aurinko

Kahaltajan Paratiisi  

Kahaltajan Sulamit 

Kahaltajan Tähdenlento 

 

Laila Kinnunen -pentue  6.4.2010 

e: Peikonpojan Energia-Bommi 

i: RUS MVA BALTV-06 ESTV-06 LVV-06 RKFV-06 UKRV-06 Peikonpojan Dollari-Hymy

kuvia 

Tämä yhdistelmä uusittiin, koska rakas pikkupiikelimme samasta yhdistelmästä menehtyi syksyllä 2009 tapaturmaisesti. Pentueessa on linjattu jo iäkäs, erittäin upearaaminen, terve ja ihanaluonteinen Allu-uros. Ensimmäinen (Annikki Tähti) pentue oli erittäin onnistunut kaikilta osin, joten tästä pentueesta jätimme ainoan narttupennun itsellemme toivon mukaan jatkamaan näitä linjoja

urokset:

Kahaltajan Apassi

Kahaltajan Jazzbasilli 

Kahaltajan Josef 

Kahaltajan Louie 

Kahaltajan Soittajapoika 

narttu:

Kahaltajan Lazzarella 

Olavi Virta -pentue  23.7.2009  

 

i: Reissumiehen Mara

e: Peikonpojan Erin-Omainen 

kuvia

 Tällä yhdistelmällä haetaan beaglen luontaisia metsästysominaisuuksia terveyttä, luonnetta ja ulkonäköä unohtamatta. Molemmat vanhemmat ovat luonteiltaan rohkeita, avoimia ja sosiaalisia sekä rakenteiltaan terveitä. Justiina on kunnostautunut rusakkorallissa ja Mara on pitänyt isäntänsä jänispaisteissa. Reissumiehen kennelillä on vahvat perinteet metsästyskoirien kasvattamisessa sekä metsästysharrastuksessa.  

uros:

Kahaltajan Hopeinen Kuu 

nartut: 

Kahaltajan Luonnonlapsi 

Kahaltajan Pohjatuuli

Kahaltajan Rööperin Raija 

Kahaltajan Tuulikannel 

Kahaltajan Unelmani 

Annikki Tähti -pentue  31.12.2008  

kuva (c)Julia Kovanen 

 i:RUS MVA BALTV-06 ESTV-06 LVV-06 RKFV-06 UKRV-06 Peikonpojan Dollari-Hymy 

 e: Peikonpojan Energia-Bommi 

Kuvia

Tähän pentueeseen on linjattu terve ja upearaaminen sekä ihanauonteinen Allu-uros. Linjauksella haetaan niin hyvää luonnetta kuin rotumääritelmän mukaista ulkonäköäkin. Pentueen isän tittelirivistö kertonee paljon edustavasta ulkomuodosta, mutta aivan yhtä tärkeä on Mikin miellyttävä olemus, sosiaalisuus ja avoimuus. Iso kiitos Irmalle Peikonpojan kenneliin sekä emästä että isästä!

 urokse:

Kahaltajan Kaspian Kuu  

Kahaltajan Pustan Poika 

nartut:

 Kahaltajan Lumikuva 

Kahaltajan Sörkän Ruusu 

Kahaltajan Unikuva